קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שוקולד-שקדים

ביסקוטי שוקולד-שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי שוקולד שקדים. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים, אבקת אפיית calumet, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוטי שקדים שוקולד, ביסקוטי שוקולד ושקדים, ו ביסקוטי שקדים שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
רזרבה 2 עוז. שוקולד. קוצצים גס הנותרים שוקולד. מיקרוגל קצוץ שוקולד בקערה קטנה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין; מגניב מעט. בינתיים, לשלב קמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מקציפים חמאה וסוכרים בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. תערובת בשוקולד נמס ווניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, פועם היטב לאחר כל תוספת. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
מחלקים את הבצק לשניים; מגלגלים כל חצי ללוג של 10x2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מקום, 2 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
אופים 40 עד 50 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב על אפיית גיליון 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
העבר יומנים ללוח חיתוך. השתמש סכין משונן לחתוך כל יומן לתוך 18 פרוסות אלכסוניות; מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
9
אופים 10 דקות. בכל צד או עד שהעוגיות משחימות קלות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
10
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
11
ממיסים שוקולד שמור על פי חבילה; טפטוף מעל ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ביסקוטיביסקוטי
12
הניחו לשוקולד לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.