אם יש לכם בייקון, גרידת תפוז, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירות ים Provencal, תבשיל פירות ים Provencal # SundaySupper, ו מרק פירות ים.
הוראות
1
מבשלים את הבייקון: מבשלים את הבייקון על חום בינוני בסיר 6 עד 8 ליטר עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הבייקון מהסיר עם כפית מחוררת. מניחים בצד על מגבת נייר לשימוש לקישוט מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מבשלים את הבצל, סלרי, גזר: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הבצל, סלרי וגזר. מבשלים 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים. אל תהיה חום.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים קצת מלח על הכל כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את הדגים, העגבניות והשום ומבשלים עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
ממתק תמנון בריט
6
הוסף את גרידת התפוז, קאיין וזעפרן, ולאחר מכן להוסיף את מלאי רכיכות או כל מלאי שאתה משתמש. בקמצוץ אתה יכול אפילו להשתמש במניות עוף או ירקות, אבל הטעם של המרק יהיה שונה. מבשלים את זה בעדינות - אל תתנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת - במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
תכיני עוד סיר. ממלאים בלנדר שליש מהדרך עם המרק ומערבבים אותו על גבוה (החל נמוך ואז עולה גבוה) במשך 1 דקה, או עד שהוא מטוהר היטב. תעבדו בקבוצות כדי לנקות את שאר המרק.