קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ביסק פירות ים Provencal

ביסק פירות ים Provencal
אם יש לכם בייקון, גרידת תפוז, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירות ים Provencal, תבשיל פירות ים Provencal # SundaySupper, ו מרק פירות ים.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון: מבשלים את הבייקון על חום בינוני בסיר 6 עד 8 ליטר עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הבייקון מהסיר עם כפית מחוררת. מניחים בצד על מגבת נייר לשימוש לקישוט מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מבשלים את הבצל, סלרי, גזר: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הבצל, סלרי וגזר. מבשלים 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים. אל תהיה חום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים קצת מלח על הכל כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את הדגים, העגבניות והשום ומבשלים עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
הוסף את גרידת התפוז, קאיין וזעפרן, ולאחר מכן להוסיף את מלאי רכיכות או כל מלאי שאתה משתמש. בקמצוץ אתה יכול אפילו להשתמש במניות עוף או ירקות, אבל הטעם של המרק יהיה שונה. מבשלים את זה בעדינות - אל תתנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת - במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רכיכהרכיכה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרןזעפרן
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
7
תכיני עוד סיר. ממלאים בלנדר שליש מהדרך עם המרק ומערבבים אותו על גבוה (החל נמוך ואז עולה גבוה) במשך 1 דקה, או עד שהוא מטוהר היטב. תעבדו בקבוצות כדי לנקות את שאר המרק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים את מרק פירה לתוך הסיר הנקי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
שים את המרק על חום בינוני-נמוך ולהוסיף את הקרם. מערבבים היטב וטעם מלח, מוסיפים במידת הצורך. אל תתנו לרתיחה הזאת! או שזה עלול להישבר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
2
מגישים עם חתיכות בייקון או שמיר, לצד קצת לחם פריך. ורד יבש או יין אדום בהיר ילך טוב עם זה; הייתי מציע בוז ' ולה או פינו נואר.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
רוטב טריאקירוטב טריאקי
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו