ביף אנד שעועית מוקפצים
Beef 'n' Beans מוקפצת היא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת $2.38 למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 36 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 651 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סטייק סינטה בקר, מים, סוכר ורוטב סויה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 58% . צ'פצ'ה (אטריות מוקפצות קוריאניות) , כרוב ועגבניות מוקפצות , ועוף מוקפץ ופטריות עם בלסמי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, רוטב הסויה, המים, הג'ינג'ר, השום ו-2 כפות שמן עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד 1/2 כוס.
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את בשר הבקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים 25-30 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. בווק או מחבת מקפיצים בשר בקר בשמן הנותר במשך 4-6 דקות או עד להשחמה.
באותה מחבת מקפיצים את השעועית, הסוכר והמלח במשך 15 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את בשר הבקר והמרינדה השמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.