צריך מנה עיקרית ללא חלב? ביף בורגיניון עם אטריות ביצים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-9 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אטריות ביצים, מלח, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בשקית ניילון גדולה zip-top.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בשר בקר, חותמים ונערים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מבשלים חצי בייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים חצי מתערובת הבשר לטפטופים במחבת; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר בשר מן המחבת; לכסות ולשמור חם. חזור על ההליך עם שנותר תערובת בייקון ובשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר בשר מן המחבת; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בצל קצוץ, גזר פרוס, ושום טחון למחבת; מטובל 5 דקות. מערבבים יין אדום ומרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים בייקון, בשר בקר, נשאר 1 כפית מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, פטריות, רסק עגבניות, טימין קצוץ, עלי דפנה, בצל פנינה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. לחשוף ולבשל 1 שעה או עד בשר רך. השליכו את עלי המפרץ.