ביפי מק וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מק וגבינה בשרניים. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 717 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, אבקת צ'ילי, תערובת גבינה מקסיקנית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כפי שהתווית מכוונת. שמרו 3/4 כוס ממי הבישול ואז מרוקנים את הפסטה. בינתיים ממיסים 1 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואבקת הצ ' ילי ומערבבים עד לאדום לבנים, כ -2 דקות.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה, 4 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח.
מורחים את התערובת בתבנית אפייה של 3 ליטר. מחממים את הברוילר. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים את החלב ומי הבישול השמורים, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך הקצפה עד לסמיכות, 2 דקות.
מוסיפים 2 כוסות גבינה, הפסטה המבושלת ו -3 / 4 כפית מלח ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מערבבים את יתרת 1/2 כוס הגבינה ופירורי הלחם; מפזרים מעל את תערובת הפסטה וצולים עד להזהבה. למעלה עם בצל ירוק.