ביצה באמצע
ביצה באמצע יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 2 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, שמן זית, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו פודינג ביצים פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית חותמת מעגל ממרכז כל פרוסת לחם עם חותך עוגיות 2 אינץ ושמורה.
מחממים 2 כפות שמן במחבת או במחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את הלחם ואת הסיבובים השמורים ('כובעים') ומטגנים עד התחתון הם זהב קל.
הפוך את הלחם, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
בזהירות לשבור את הביצים להקל אותם לתוך החורים. (לפעמים אני לנקז את קצת לבן, אבל זה לא כלל.)
להפחית את החום ומבשלים עד הלבנים נקבעים החלמונים מתחילים להגדיר, אבל הם עדיין רכים.
באמצעות מרית, להעביר את פרוסות הלחם והביצים לצלחת, עם הכובעים שלהם על החלמונים, ומגישים.
ביצה באמצע, איך להרתיח ביצה, כל האיורים © פיונה סטריקלנד, באדיבות Phaidon Press