ביצה עוף
ביצה עוף ואינו מכיל גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 1201 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, מים, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הנקניק לחתיכות 1/2 אינץ'. בקומקום, לשלב את העוף, נקניק, בצל, חמאה, תבלינים ועלי דפנה.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים ברתיחה נמוכה במשך 40 דקות.
הסר את העוף מן הסיר ולתת מגניב מעט. לאסוף את הבשר מן העצמות, להשליך את העצמות ואת העור.
מוסיפים את האורז לסיר ומביאים לרתיחה, מערבבים היטב. מרתיחים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום, לכסות את הסיר, ומבשלים במשך 10 דקות, או עד שהאורז נעשה.
הסר את עלי המפרץ, והחזר את העוף לסיר.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.