קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביצים כבושות בלסמיות של לאנס

ביצים כבושות בלסמיות של לאנס
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את הביצים הכבושות הבלסמיות של לאנס. מתכון זה מכין 24 מנות עם 103 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו פלפל, סוכר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 26%, וזה די רע. מתכונים דומים: דגדג ורוד כבוש ביצים או די ורוד כבוש ביצים, דובדבנים כבושים בלסמיים, ו שאלוט כבוש בלסמי.

הוראות

1
מניחים את הביצים לתוך סיר גדול לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה; מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים את המים החמים ומצננים לחלוטין מתחת למים זורמים קרים; מקלפים ומניחים בצנצנת זכוכית גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
שלב את הבצל, החומץ הבלסמי, המים, הסוכר, השום, גרגירי הפלפל, מיץ הסלק וצ ' ילי הקאיין בסיר עמוק על אש גבוהה; מביאים לרתיחה ומסירים מיד מהאש. אפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
יוצקים לתוך צנצנת הזכוכית עם הביצים. אוטמים את הצנצנת במכסה. מקררים 4 עד 5 ימים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -400 דולר לבקבוק.
לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר לעצב את' לה קוב סיידה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין באה לידי ביטוי בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לסוויטריטיף. הדרים ופירות לבנים שלה ואת האיזון המדהים שלה נתמך על ידי תסיסה עדינה, להפוך אותו ליווי אידיאלי עופות ודגים הטובים ביותר.