קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

ביצים מקסיקניות עטופות

ביצים מקסיקניות עטופות
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74% , שהוא מוצק. ביצים עלומות עטופות סלמון , ביצים עטופות בבייקון עם פולנטה , וביצים עטופות בבייקון עם פולנטה דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מכינים את הסלסה: בבלנדר או במעבד מזון טוחנים עגבניות, שום, בצל, כוסברה, מים, פלפל ג'לפנו ומלח. בסיר מביאים את הסלסה לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים את הסלסה לקערה ומניחים את הקערה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מכניסים את העגבניות הקצוצות למסננת, ונותנים להן להתנקז במשך 10 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפלפלים, ומקפיצים אותם עד שהם רכים, כ-5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4
מוסיפים את הביצים, ומנמיכים את האש לנמוכה. מערבבים מדי פעם בכף עץ, נותנים לביצים להתבשל עד שהן מתחילות להתייצב. הורידו את המחבת מהאש ופזרו פנימה את המלח, הפלפל, 1 כוס גבינת מונטריי ג'ק ואת העגבניות המרוקנות; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להניח טורטייה מקמחת על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
6
מורחים כ-2/3 כוס ממלית הביצים באמצע הטורטייה. מורידים כף אחת מהשמנת החמוצה על הביצים. מקפלים פנימה את דפנות הטורטייה כדי לכסות חלקית את תערובת הביצים, ואז מגלגלים את הטורטייה, מקפלים פנימה את הקצוות החיצוניים תוך כדי גלגלת, כדי לסגור את תערובת הביצים לחלוטין. ממשיכים בתהליך זה עם שאר המילוי והטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מניחים את הטורטיות הממולאות צמודות זו לזו בכלי תבשיל בגודל 10X16 אינץ'. בשלב זה ניתן לכסות את המנה ולקרר אותה עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
יוצקים את הסלסה על הטורטיות הממולאות, ומפזרים עליהן את 1/2 כוס הגבינה המגוררת. מכסים את הכלי בנייר כסף ואופים את התבשיל במשך 15 דקות (25 דקות אם הוא היה צונן).
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הגש חם.