אם יש לכם אבוקדו בשלים המשרד, בצל, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. נסו ביצי בנדיקט מדרום-מערב, ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 8 עד 10 אינץ', לשלב בצל, חומץ לבן, 1 כף החמאה, צ ' ילי טחון, וזרע כמון. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה רק עד רוחש, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים מרק ומרתיחים עד מופחת על 1/2 כוס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
לגרד תערובת לתוך בלנדר. להסתחרר עד חלקה מאוד, ואז להסתחרר הנותרים 6 כפות חמאה, בגושים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים לחם תירס, קלוי בצד למעלה, על צלחות ומקשטים באופן שווה עם פרוסות אבוקדו. שים ביצים על לחם תירס ורוטב צ ' ילי כפית עליהם.