קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה

ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה
ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תינוק ארוגולה, טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ביצי אבוקדו בייקון בנדיקט, מתכון קותלי חזיר קנדי קלאסי, ו ביצים בנדיקט עם בייקון, Avodaise (אבוקדו Hollandaise) ו Harissa (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים בקושי, לטאטא את חלמוני 4 ביצה עם היין וקמצוץ של מלח עד הוכפל נפח מעט מעובה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החמאה נמסה, לטאטא כל הזמן, עד רוטב עבה, שמנת צורות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
להקציף במיץ לימון טבסקו ואת העונה הולנדז עם מלח. שמור על רוטב הולנדז חם, מקציף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה, הופך פעם אחת, עד פריך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להעביר צלחת נייר towellined.
5
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את ארוגולה, לזרוק במהירות את השמן החם ולהעביר לצלחת; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
להביא מחבת גדולה ועמוקה של מים לרתיחה מעל חום מתון ולהוסיף את החומץ. אחד בכל פעם, לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ויוצקים אותם לתוך המים רותחים, משאיר שפע של מקום ביניהם. לחלוט את הביצים עד החלבונים מוגדרים והחלמונים עדיין נוזליים, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מסדרים את החצאים קלויים מאפין אנגלית על צלחות העליון עם בייקון, ביצים עלומות, ארוגולה ורוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
ביצה עלומהביצה עלומה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
מגישים באופן מיידי.