ביצי חג הפסחא ממולאות
המתכון חג הפסחא ביצים ממולאות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 38 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לך חרדל, ביצים, רוטב סלט שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו ביצי מתובל חריף פסחא, ביצים מתובלות מתובל לחג הפסחא, ו סלמון מעושן ביצים ממולאות: מושלם לחג הפסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים לסיר גדול, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
תן לביצים להרתיח במשך 3 דקות; לכבות את החום, לכסות את הסיר, ולתת לביצים לבשל במים חמים לפחות 20 דקות.
מסננים ומכסים ביצים במים קרים. לקלף ביצים מקורר.
חותכים ביצים מבושלות קשה חצי לאורכו ולהסיר חלמונים; חלמונים מחית בקערה עם רוטב סלט שמנת, מלח, פלפל שחור, רוטב חם, חרדל יבש עד חלקה.
מניחים צבע מאכל אדום, כחול וירוק ל -3 קערות שונות ומוסיפים כ -1 כוס מים לכל קערה. חצאים תלולים 8 ביצה לבן בכל קערה, גוון את החלבון ביצה ורוד, כחול בהיר, וירוק. אם הצבע הוא חיוור מדי, להוסיף יותר צביעה לקערות.
מסננים חלבוני ביצה צבעוניים על מגבות נייר.
צינור או כפית חלמון ביצה מילוי לתוך חצאים בצבע לבן ביצה; כיסוי וצינה לפני ההגשה, לפחות 30 דקות.