קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

ביצי מרנג מלאות לימון

ביצי מרנג מלאות לימון
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לימונים ממולאים מרנג ביצים. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם תותים, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, קיני מרנג עם מוס לימון, ו כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך לימון curd: להגדיר מסננת בסדר רשת על קערת זכוכית. בסיר בינוני, לשלב ביצים, סוכר וגרידת לימון; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים מיץ לימון וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת התעבה, 7 עד 9 דקות. צפה בזהירות לאחר קצף על הדף מתפזר. אל תאפשר תערובת לרתיחה. כאשר התערובת עבה, מיד לשפוך דרך מסננת לתוך קערה. מכסים את פני השטח בניילון נצמד, לוחצים ישירות על פני השטח של קרד, ומקררים לפחות 3 שעות ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 93° ו קו גדול, מסגרת אפייה גיליון עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מערבבים חלבונים ווניל בקערת ערבוב נקייה ויבשה. הכה עם קובץ מצורף נקי ויבש במהירות בינונית עד קצף, על 30 שניות. הגדילו את מהירות המיקסר לגובה בינוני ולשוט עד שהתערובת תהיה לבנה והגדילה את עוצמת הקול, בערך 1 דקה. עם ריצת מערבל, להוסיף 1 כוס סוכר בזרם איטי, יציב. המשך להצליף עד הלבנים נוצצים ויוצרים פסגות נוקשות, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להוסיף חומץ לבן קורנפלור שוט בקצרה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
6
תערובת צריכה להיות עבה, נוקשה ומבריק.
7
סקופ תערובת מרנג לתוך 6 תלוליות (כ 3/4 כוס כל), מרווחים כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מרופדת. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להפיץ מרנג בעדינות לתוך סיבובים 4 אינץ ' או צורות ביצה כדי ליצור הזחה במרכז של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
אופים מרנג עד מוצק ויבש אבל לא חום, על 1 שעה 30 דקות. אין לפתוח דלת תנור בעת אפייה. לכבות את התנור, לפתוח את דלת התנור מעט, ולתת מרנג לשבת בתנור קירור עד יבש לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
שלב תותים הנותרים 1/2 כפית. סוכר בקערה בינונית ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס, 2 עד 3 דקות. מחלקים גושי לימון בין מרנג (יצירת "חלמונים" במרכזים); כפית כמה תותים לצד כל מרנג ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות