ביצי מרנג מלאות לימון
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לימונים ממולאים מרנג ביצים. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם תותים, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, קיני מרנג עם מוס לימון, ו כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך לימון curd: להגדיר מסננת בסדר רשת על קערת זכוכית. בסיר בינוני, לשלב ביצים, סוכר וגרידת לימון; לטאטא עד חלקה.
מוסיפים מיץ לימון וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת התעבה, 7 עד 9 דקות. צפה בזהירות לאחר קצף על הדף מתפזר. אל תאפשר תערובת לרתיחה. כאשר התערובת עבה, מיד לשפוך דרך מסננת לתוך קערה. מכסים את פני השטח בניילון נצמד, לוחצים ישירות על פני השטח של קרד, ומקררים לפחות 3 שעות ועד 3 ימים.
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 93° ו קו גדול, מסגרת אפייה גיליון עם קלף.
מערבבים חלבונים ווניל בקערת ערבוב נקייה ויבשה. הכה עם קובץ מצורף נקי ויבש במהירות בינונית עד קצף, על 30 שניות. הגדילו את מהירות המיקסר לגובה בינוני ולשוט עד שהתערובת תהיה לבנה והגדילה את עוצמת הקול, בערך 1 דקה. עם ריצת מערבל, להוסיף 1 כוס סוכר בזרם איטי, יציב. המשך להצליף עד הלבנים נוצצים ויוצרים פסגות נוקשות, 3 עד 4 דקות יותר.
להוסיף חומץ לבן קורנפלור שוט בקצרה לשלב.
תערובת צריכה להיות עבה, נוקשה ומבריק.
סקופ תערובת מרנג לתוך 6 תלוליות (כ 3/4 כוס כל), מרווחים כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מרופדת. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להפיץ מרנג בעדינות לתוך סיבובים 4 אינץ ' או צורות ביצה כדי ליצור הזחה במרכז של כל אחד.
אופים מרנג עד מוצק ויבש אבל לא חום, על 1 שעה 30 דקות. אין לפתוח דלת תנור בעת אפייה. לכבות את התנור, לפתוח את דלת התנור מעט, ולתת מרנג לשבת בתנור קירור עד יבש לחלוטין, על 2 שעות.
שלב תותים הנותרים 1/2 כפית. סוכר בקערה בינונית ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס, 2 עד 3 דקות. מחלקים גושי לימון בין מרנג (יצירת "חלמונים" במרכזים); כפית כמה תותים לצד כל מרנג ומגישים מיד.