בישול איטי בקר ופטריות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר מבושל איטי ופטריות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מים, תערובת מרק בצל, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות, ו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את בשר התבשיל, מרק פטריות, פטריות עם הנוזל שלהם, ומערבבים מרק בצל בסיר של סיר איטי.
יוצקים יין אדום, אם תרצה. מתבלים עם פלפל.
מבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות, או על גבוה במשך 4 עד 6 שעות.
בחצי השעה האחרונה של זמן הבישול, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.