קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

בישול איטי מטגן לונדון

בישול איטי מטגן לונדון
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בישול איטי מטגן לונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון.

הוראות

1
מניחים בשר בתחתית הבישול האיטי; במידת הצורך, לחתוך בשר כדי להתאים אותו!
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד פטריות ומרק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים תערובת על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
4
מפזרים תערובת מרק בצל יבש מעל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
5
כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 10 שעות.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.