יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: בישול איטי סטייק שוויצרי, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו Slow-Cooker סטייק שוויצרי.
הוראות
1
מפזרים את שני הצדדים של חתיכות סטייק עם מלח מתובל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
נוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, ביסודיות לדלות את שני הצדדים של הבשר עם הקמח. לדפוק את הבשר משני הצדדים עם הצד המתרכך של פטיש בשר, דפיקות חלק מהקמח לתוך הבשר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.