בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא בייקון, צלעות חזיר, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, בישול מן Glossies: חזיר בלסמי עם שאלוט, ו אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולא.
הוראות
כדי להכין חזיר, מניחים צלעות בצלחת רדודה; לטפטף באופן שווה עם ווסטרשייר.
מערבבים מלח, מרווה ופלפל שחור בקערה קטנה. שמור 3/4 תערובת מלח כפית.
מוסיפים אגוזי מלך לתערובת מלח הנותרת; לזרוק היטב. לחץ תערובת אגוז על שני הצדדים של צלעות חזיר. מכסים ומקררים 30 דקות.
מבשלים פרוסת בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
הוסף צלעות חזיר לטפטופים במחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
להוסיף 3/4 מרק עוף כוס למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
כדי להכין אורז, לחמם סיר גדול על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים (דרך שום) למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בתערובת שמורה 3/4 כפית מלח, סלק, פטריות ותפוח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים אורז מרק 1/2 כוס. להביא רתיחה; לבשל, חשופה 5 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בבייקון.
מניחים 1 תערובת אורז כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1 צלעות חזיר.
טפטוף כל מנה עם טפטוף מחבת, ומפזרים כל אחד עם 1 כף פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.