בית הספר בחוץ תפוחי אדמה מסולסלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל את של בית הספר החוצה תפוחי אדמה מסולסלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח מקף, פירורי לחם, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה ובשר חזיר, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות תבנית אפייה בתנור לשולחן עם חלק מהחמאה.
ממיסים את שאר החמאה בסיר או במחבת קטנה ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה בלונדינית, ולאחר מכן לאט להוסיף את החלב ולאפשר לתערובת להתעבות. מתבלים עם פלפל לבן וקורטוב מלח ומסירים מהחום. (היזהר להימנע overdoing את המלח, כי יש מלח בגבינה.)
שכבה 1/3 של תפוחי האדמה בתבנית האפייה, ואחריו 1/3 של רוטב החלב, ו 1/4 כוס של צ ' דר לבן מגורר. חזור על הרצף פעמיים עבור סך של 3 שכבות. אתה יכול העליון עם פירורי הלחם לפני האפייה, אבל להשמיט אם מה שהופך את המנה ללא גלוטן.
אופים מכוסה במשך כ 45 דקות עד 1 שעה, הסרת הכיסוי במשך 10 הדקות האחרונות. (אתה יכול להאיץ את זמן הבישול על ידי טרום מיקרוגל במשך 10 עד 15 דקות לפני האפייה, או אפילו par-רותחים את תפוחי האדמה.) תפוחי האדמה המסולסלים נעשים כאשר תפוחי האדמה רכים.
תן לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם בצל ירוק פרוס ופירורי לחם.
נראה שכל הילדים אוהבים את המנה הזאת (מבוגרים מדי). אני שומר את המנה הזאת חזותית פשוטה באמצעות מרכיבים בצבע בהיר בלבד, כי נראה שילדים מעדיפים את זה בלי דברים ירוקים (כמו החלקים הירוקים של בצל ירוק), או דברים שחורים (כמו פלפל טחון). עם זאת, אתה יכול ג ' אז את הצבע אם אתה רוצה. בפרק, עקפנו את זה עם פירורי לחם-מה שאתה יכול לעשות-אבל אני שומר את המתכון הבסיסי ללא גלוטן.