קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בלונדיניות מלאות קרמל

בלונדיניות מלאות קרמל
צריך מתאבן צמחוני? בלונדיניות מלאות קרמל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, תמצית ונילן, סוכר חום בהיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קאפקייקס מלאים בקרמל עם ציפוי קרמל מוקצף, בראוניז עם קרמל, ו בראוניז עם קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו 8 אינץ ' מחבת מרובע עם רדיד nonstick.ממיסים את החמאה בסיר ומבשלים רק עד שהיא מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.בינתיים,
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה נפרדת ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, לשלב את שני הסוכרים, ביצה, ומעט מקורר חמאה מומסת. באמצעות מערבל כף יד, להכות על בינוני גבוה עד אור ורך. מקציפים בוניל. ביד, מערבבים את תערובת הקמח עד בשילוב. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים כמחצית הבלילה במחבת מוכנה (רק מספיק כדי לכסות את התחתית) ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו להתקרר לחלוטין.בעוד השכבה התחתונה היא אפייה וקירור, להפיץ הבלילה שנותרה על פיסת נייר ושימוש מגרדת גומי או מרית, לעצב אותו לתוך 7 ½ אינץ ' מרובע רק על גדול מספיק כדי להתאים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
שים את כיכר הבלילה על משטח שטוח במקפיא במשך כשעה או עד שהוא מוצק מספיק בשבילך לקלף את נייר הכסף. זה צריך לקחת בערך את אותה כמות הזמן שלקח לך לאפות ולקרר את השכבה הראשונה.עכשיו תכין את מילוי הקרמל. בכוס מיקרוגל בטוח למדידת כוס או קערה, לשלב את קרמל ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
חום גבוה במשך 30 שניות. מערבבים היטב. חוזר, ערבוב כל 20 שניות, עד נמס וחלק. לחלופין, אתה יכול לעשות את זה בסיר להגדיר על חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
יוצקים תערובת קרמל מומסת על בסיס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
הסר את כיכר הבלילה הקפואה כמעט מהמקפיא, לקלף את נייר הכסף בזהירות להניח אותו על גבי הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
בואו לשבת במשך שעה או מספיק זמן עבור הבלילה העליונה הקפואה לבוא לטמפרטורת החדר.מחממים את התנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות או עד למעלה מבושל לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'