בלקברי גרניטה
מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אוכמניות מרלו גרניטה, Blackberry Cabernet Granita, ו אוכמניות וג'ינג'ר Granita (מתכונים דומים).
הוראות
אוכמניות Purée, סוכר, קרם דה קאסיס, אם שימוש, מיץ לימון, מלח, ו 1 כוס מים בבלנדר עד חלקה. מסננים purée דרך מסננת בסדר רשת לתוך 13x9x2 " תבנית אפייה, לחיצה על מוצקים.
להקפיא תערובת עד הקצוות מתחילים להגדיר, על 30 דקות. בעזרת מזלג, לגרד לשבור מנות קפואות. הקפאה, גירוד ושבירת תערובת כל 20-30 דקות, עד שהתערובת דומה לקרח מגולח רך, 2-4 שעות.
לעשות קדימה: Granita יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים בניילון נצמד ומשאירים אותו קפוא. לגרד לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, להקציף מסקרפונה, שמנת, סוכר, מיץ לימון, וניל, ו 1/2 כפית לימון גרידת בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס.
מגישים granita עם קרם לימון, אוכמניות חצויות, ועוד גרידת לימון.