קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

בננה-אגוזים ללא גלוטן מאפינס

בננה-אגוזים ללא גלוטן מאפינס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן בננה אגוז מאפינס. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר טורבינדו, קמח אורז חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כוסמת בננה אגוז מאפינס (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם), מאפינס בננה חמאת בוטנים שוקולד (ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), ו מאפינס בננה ללא גלוטן עם קינמון (ללא חלב) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. התאימו את מתלה התנור למרכז. קו 12 כוס מאפין פח עם המשחות האהובות עליך ושומן קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קוצצים דק את האגוזים במעבד מזון. הניחו בצד 3 כפות לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מערבבים את אגוזי מלך הקרקע הנותרים, קמח amaranth, קמח אורז חום, קמח טפיוקה, אבקת אפייה, קינמון, מלח וסודה לאפייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח Amaranthקמח Amaranth
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף את הסוכר ולעבוד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
לטאטא יחד את הבננות, חלב, שמן, וניל חלמונים ביצה בקערה בינונית נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל לעמוד גדול מצויד מצורף whisk (או בקערה גדולה של שימוש במערבל יד) עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקפלים את תערובת הבננה לתוך תערובת אגוז קמח עד בשילוב (לא לדאוג אם הבלילה שלך יש גושים, זה אומר שזה לא יתר עבד). מקפלים שליש של חלבונים ביצה מוקצף לתוך הבלילה עד משולב לחלוטין, ואז בעדינות לקפל את החלבונים הביצה הנותרים עד רק בשילוב (זה בסדר אם הבלילה היא קצת פסים).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מלא כל אניה כשלושה רבעים מלאים.
9
מפזרים עם אגוזי מלך הקרקע שמורות וסוכר turbinado, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
10
אופים עד המאפינס הם חום זהוב סדוק יפה על החלק העליון, וקיסם שיניים מוכנס המאפינס יוצא נקי, 28 עד 30 דקות, מסתובב באמצע אפייה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו להתקרר במאפין חם פח 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי