בננה פקאן עוגיות שוקולד צ'אנק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד פקאן בננה. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, קמח, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה מאפה או הפסקה יש 43 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו בננה פקאן שוקולד צ'אנק חם פאדג גלידה, שוקולד צ'אנק ועוגיות פקאן, ו עוגיות פקאן שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. גיליונות אפייה קו עם נייר קלף או ספינות סיליקון.
להקציף יחד שני קמחים, מלח, סודה לשתיה. תניח בצד.באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את החמאה, סוכר, סוכר חום עד אור ורך.
מוסיף את הביצה ווניל, ערבוב רק עד בשילוב.
תערבב את הפירה בננה.הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד בשילוב. מערבבים בשיבולת השועל, נתחי שוקולד, ופקאנים.זרוק את הבצק בכףמלא על גבי גיליונות אפייה מוכנים, משאיר כ 2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים, מחבת אחת בכל פעם, 11-13 דקות, או עד השחמה ופשוט להגדיר.מגניב את העוגיות על מחבתות על מדפים תיל במשך כ 5 דקות. לאחר מכן, להעביר את העוגיות כדי חוט מתלים להתקרר לחלוטין.