בננות פוסטר פנקייק
בננות פוסטר פנקייק נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, תמצית רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו בננות פוסטר פנקייק, בננות פוסטר פנקייק, ו פנקייק קפיר וניל עם בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב וביצים עד מעורבב.
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני או 191°. גריז מחבת עם שמן צמחי במידת הצורך (או תרסיס עם ספריי בישול לפני חימום). עבור כל פנקייק, להשתמש מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה. מבשלים עד בועות לשבור על פני השטח. הפעל; לבשל עד הזהב.
מגישים מיד, או מניחים על גיליון עוגיות בתנור חם עד מוכן לשרת.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', מערבבים חמאה, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, סירופ מייפל ותמצית רום. לבשל תערובת על חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הסוכר מתמוסס תערובת עבה.
להפחית את החום בינוני; להוסיף בננות, בעדינות כפית רוטב על כל חתיכה. מבשלים כ 3 דקות או עד בננות הם מבריק מצופה ברוטב.
כדי לשרת, מניחים 2 פנקייק על כל צלחת בודדת; כפית על 1/3 כוס בננות ורוטב על פנקייק.
מקשטים עם אגוזים קצוצים, ומגישים מיד.