בס ים מצופה מלח עם רוזמרין ולימון
בס ים מצופה מלח עם רוזמרין ולימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 458 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רוזמרין, מלח כשר, בס ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון, בשר צבי מצופה במלח רוזמרין ברוטב דובדבן-קברנה, ו דג בס צלוי ברוזמרין ולימון.
הוראות
מערבבים מלח ומים בקערה גדולה.
מורחים חצי מתערובת המלח לצורה מלבנית גדולה על מחבת ג ' לירול.
מניחים דג שלם על גבי מלח; מוסיפים גבעולים רוזמרין ופרוסות לימון לתוך חלל של דגים. טפיחה נשארת תערובת מלח על דגים כדי לכסות לחלוטין.
אופים ב 450 במשך 30 דקות.
ברז קצה מלח עם סכין כדי לשחרר; להרים מלח את הדגים.
מגישים עם טריזי לימון טפטוף עם שמן זית כתית, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.