בס מאודה עם רוטב תמרינדי
בס מאודה עם רוטב תמרינדי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 868 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, מים, עצמות דגים לא מפונקות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, ו בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו.
הוראות
בסיר קטן, לכסות את עיסת תמרינדי עם 1 1/4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
הסר את מחבת הרוטב מן החום ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד עיסת תמרינדי הוא התרכך ושבור למטה, כ 15 דקות. להעביר את התמרינד דרך מסננת בסדר, הקשה קשה לחלץ עיסה ככל האפשר. זרוק את הסיבים והזרעים במסננת.
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון וכוסברה על חום מתון עד ריחני, על 3 דקות.
להעביר את התבלינים לצלחת כדי להתקרר, ואז לטחון אותם דק במטחנת תבלינים. בבלנדר, לשלב את התבלינים הקרקע עם חלב קוקוס, בוטנים, ג ' ינג ' ר, האריסה וכל אבל 1 כף של מחית תמרינד להתמזג כדי להפוך מחית חלקה, ארומטי.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול.
מוסיפים את עצמות הדגים ומבשלים על חום מתון עד שהדגים על העצמות אטומים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ושום ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים ב 6 כפות של מחית ארומטי (ראה הערה).
מוסיפים את 2 כוסות המים הנותרים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים את המניה לתוך סיר קטן ומרתיחים עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. תכסה את המניה ותתחמם.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, מבשלים את בצל הפנינה על חום מתון עד שהם רכים, כ 6 דקות.
מסננים את בצל הפנינה ומחזירים אותם לסיר.
מוסיפים 1 כפית חמאה, מנערים את המחבת כדי לצפות את הבצל ולשמור אותם חמים.
מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ומניחים אותם, בצד העור, על צלחת חסינת חום שמתאימה בנוחות למחבת גדולה ועמוקה. שים 3 כדורים של רדיד מקומט במחבת, להוסיף 1 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה. בזהירות להגדיר את הצלחת על כדורי נייר, לכסות את המחבת קיטור הדגים על חום גבוה עד פתיתי הבשר בקלות, על 8 דקות.
בבלנדר, לשלב את המניה עם מיץ לימון, שמורה 1 כף מחית תמרינד ואת 2 כפות הנותרים של חמאה להתמזג עד קצף. מתבלים במלח ופלפל ומתמזגים שוב. מניחים את הפילה בצלחות מרק ושופכים את רוטב התמרינדי סביבם. מערבבים את המטבעה לתוך בצל הפנינה, מסדרים אותם סביב הדגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.