קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

בס מאודה עם רוטב תמרינדי

בס מאודה עם רוטב תמרינדי
בס מאודה עם רוטב תמרינדי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 868 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, מים, עצמות דגים לא מפונקות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, ו בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו.

הוראות

1
בסיר קטן, לכסות את עיסת תמרינדי עם 1 1/4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את מחבת הרוטב מן החום ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד עיסת תמרינדי הוא התרכך ושבור למטה, כ 15 דקות. להעביר את התמרינד דרך מסננת בסדר, הקשה קשה לחלץ עיסה ככל האפשר. זרוק את הסיבים והזרעים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
תמרינדי.תמרינדי.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון וכוסברה על חום מתון עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להעביר את התבלינים לצלחת כדי להתקרר, ואז לטחון אותם דק במטחנת תבלינים. בבלנדר, לשלב את התבלינים הקרקע עם חלב קוקוס, בוטנים, ג ' ינג ' ר, האריסה וכל אבל 1 כף של מחית תמרינד להתמזג כדי להפוך מחית חלקה, ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תמרינדי.תמרינדי.
HarissaHarissa
שום מולבןשום מולבן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את עצמות הדגים ומבשלים על חום מתון עד שהדגים על העצמות אטומים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מוסיפים את הבצל הירוק ושום ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים ב 6 כפות של מחית ארומטי (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מוסיפים את 2 כוסות המים הנותרים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים את המניה לתוך סיר קטן ומרתיחים עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. תכסה את המניה ותתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, מבשלים את בצל הפנינה על חום מתון עד שהם רכים, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מסננים את בצל הפנינה ומחזירים אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים 1 כפית חמאה, מנערים את המחבת כדי לצפות את הבצל ולשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ומניחים אותם, בצד העור, על צלחת חסינת חום שמתאימה בנוחות למחבת גדולה ועמוקה. שים 3 כדורים של רדיד מקומט במחבת, להוסיף 1 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה. בזהירות להגדיר את הצלחת על כדורי נייר, לכסות את המחבת קיטור הדגים על חום גבוה עד פתיתי הבשר בקלות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
13
בבלנדר, לשלב את המניה עם מיץ לימון, שמורה 1 כף מחית תמרינד ואת 2 כפות הנותרים של חמאה להתמזג עד קצף. מתבלים במלח ופלפל ומתמזגים שוב. מניחים את הפילה בצלחות מרק ושופכים את רוטב התמרינדי סביבם. מערבבים את המטבעה לתוך בצל הפנינה, מסדרים אותם סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל פנינהבצל פנינה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
תמרינדי.תמרינדי.
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.