בס מעושן-חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, שום מגורען, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בס מעושן-חריף, בס מפוספס מתובל, ו חמאה מתובלת-בס מאודה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני עד גבוה. שים מגש בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה. להבקיע את העור של הדג עם כמה סימני חשיש רדודים באמצעות סכין חדה מאוד. מתבלים את הדגים משני הצדדים עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם, ולשפשף את שני הצדדים עם תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ממתק תמנון בריט
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומבשלים את הדגים ב 2 קבוצות, עד המשרד, על 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את הפילה למגש החם.
6
מגישים עם פלחי לימון ומקשטים עם פטרוזיליה או עירית.