קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמל

בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמל
בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמלים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, גרידת לימון, פילה דקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל, כרוב ניצנים מקורמל, ו כרוב ניצנים מקורמל של חתול קורה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם 2 כפות של שמן זית ואת השום, גרידת לימון ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
במחבת ovenproof גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד הזהב וחלק השומן כבר שניתנו, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיפים את כרוב הניצנים, חותכים צדדים למטה, ואת נבטי הקורנית הגדולים. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, עד כרוב הניצנים מתחילים חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
6
מעבירים את המחבת לשליש התחתון של התנור וצולים במשך כ -10 דקות, עד נבטי הניצנים רכים משחימים בכל רחבי; להשליך את נבטי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
בינתיים, במחבת גדולה אחרת abenproof, לחמם את שמן הירקות עד מנצנץ. הפוך 3 חתכים רדודים בעור של כל פילה בס כדי למנוע מסתלסל. מתבלים בס עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל את הפילה, להעביר את המחבת לשליש העליון של התנור לצלות במשך כ 4 דקות, עד הדג הוא רק לבן לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
מעבירים את הבס ללוחות, מתבלים קלות עם פפריקה ומקשטים עם מעיינות הטימין הקטנים. כפית כרוב ניצנים לצד ומגישים מיד עם איולי שום.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
איוליאיולי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בסבס