קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות90
מגזין

בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר

בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר
בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים עם שומר ובצל, בס עם פסים בגוון כתום ושומר צלוי, ו בס ים קלוי עם שומר, תפוזים וזיתים.

הוראות

1
מחממים 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצלים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפלפלים והמים, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד, כ -20 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
במחבת גדולה, לחמם 1/8 אינץ ' של שמן זית טהור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חצי פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה יפה על הקרקעית, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד הזהב בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
מעבירים את פרוסות תפוחי האדמה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לניקוז. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים, הפחתת החום נמוך בינוני אם השמן מקבל חם מדי. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הוסף 1/8 אינץ ' של שמן זית טהור למחבת וחום. מתבלים את פילה הבס במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בסבס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להוסיף 4 של פילה למחבת ולשחום אותם בצד 1 על חום גבוה בינוני, על 3 דקות. הפעל ומבשל עד המשרד בצד השני, על 1 דקה; להעביר את הפילה לתבנית אפייה גדולה. חזור עם הדגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
משמנים מחבת צלייה גדולה עם שמן זית טהור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
הסר את מגבות הנייר מסדין האפייה ואופה את תפוחי האדמה במשך כ 5 דקות או עד מחומם דרך. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל שחור. סדר אותם, חופפים סביב קצה מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים את הבצלים ואת הפלפלים, ואז להפיץ את התערובת בכיכר מסודרת בתוך גבול תפוחי האדמה במחבת הקלייה. מניחים את פילה הדגים על תערובת הבצל, משחימים צד למעלה, ואופים במשך כ 20 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך, תפוחי האדמה הם פריכים ותערובת הבצל מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את השומר עם 2 כפות הנותרים של שמן זית כתית נוספת ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים בזרעי השומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
באמצעות מרית מתכת, להעביר את פילה בס וירקות לצלחות. מעל הדג עם כפית של סלט שומר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט