קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

בס שחור במרק מיסו עם אודון ושיטאקים

בס שחור במרק מיסו עם אודון ושיטאקים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יפניים,אז נסו בס שחור במרק מיסו עם אודון ושיטאקים. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 2 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 188 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 1631 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, בצל ירוק, מיסו, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו טובה. מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו מרק אטריות אודון מיסו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את המים, האצות ופתיתי הבוניטו בסיר של 4 ליטר והניח על אש בינונית-נמוכה. אפשר למים לאט לאט לרתיחה; זה אמור לקחת בערך 10 דקות. מכבים את האש מיד בדיוק כשהציר מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
KelpKelp
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הניחו למלאי לשבת במשך 1 עד 2 דקות ואז סננו את המוצקים. שמור 2 ליטר של דאשי להשתמש בעתיד כבסיס מרקים ותבשילים (זה ישמור במשך שבוע 1 במקרר או קפוא במשך מספר חודשים), ואת הנותרים ליטר להכין את מרק מיסו.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
יוצקים את הדאשי לווק ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
הקציפו את המיסו לדאשי, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. זורקים פנימה את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דאשי.דאשי.
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מצפים קלות את החלק התחתון של ספינת קיטור במבוק בגודל 12 אינץ ' בתרסיס בישול שאינו מקל. מתבלים את שני צידי פילה הדג במלח ופלפל; הניחו אותם זה לצד זה בספינת הקיטור, בצד העור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פילה דגיםפילה דגים
6
חותכים את הג ' ינג ' ר לאורכו ברצועות ומניחים אותו על גבי הדג כדי שהטעם יוכל לחלחל; שים את הכוסברה מעל. מקננים את הבוק צ ' וי בספינת הקיטור, זה לצד זה, ומכסים במכסה הבמבוק. הגדר את ספינת הקיטור בתוך הווק, ואדים במשך 15 עד 20 דקות עד שהדג מבושל. מוציאים בזהירות את ספינת הבמבוק ומוסיפים למרק את אטריות האודון והבצל הירוק. מבשלים 1 דקה או עד שהאטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אטריות אודוןאטריות אודון
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
להגשה: מצקת את מרק המיסו ל -2 קערות רדודות רחבות, גורפת את האטריות למרק ומניחה על גבי זה את הבוק צ ' וי והדגים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
מצקתמצקת
8
מקשטים בעוד כוסברה ומפזרים קלות את מלח הצ ' ילי-שומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

בס שחור בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.