קושימומחה
מוכן ב46 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

בצל מקורמל, ארוגולה וחביתת גבינת פרמזן

בצל מקורמל, ארוגולה וחביתת גבינת פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. אם יש לכם שום, חומץ בלסמי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בצל קרמל וחביתה גבינת עיזים, תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל מקורמל עם רוטב בשמל, גבינת פונטינה & סלט ארוגולה, ו פיצה בצל מקורמל עם Gorgonzolan ו ארוגולה.

הוראות

1
לבצל: מחממים פליישמן ושמן במחבת סאוט בינונית על אש בינונית-נמוכה. כאשר פליישמן נמס, מוסיפים בצל; מערבבים למעיל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר בצל יש מתרכך ולהתחיל חום, להוסיף חומץ.מבשלים בצל 20 דקות נוספות או עד חום רך מאוד כהה בצבע. להזמין 1/3 כוס בצל לחביתה. מגניב ולאחסן בצל שנותר במיכל אטום לשימוש נוסף.עבור חביתה: תרסיס קל 10 אינץ ' מחבת nonstick עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצלים השמורים, ארוגולה ושום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטגן 1 דקה או עד ארוגולה נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4
מערבבים ביצים, גבינה ופלפל; לשפוך תערובת למחבת. טבח לא נגע 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר. בעדינות למשוך קצוות כלפי מרכז כדי לאפשר חלק לא מבושל לרוץ מתחת. חזור פעמיים; לכסות עם מכסה. המשך לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. מקפלים חביתה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מטרפי ביציםמטרפי ביצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים לחצי, מגישים מיד.לבצל: מחממים פליישמן ושמן במחבת סאוט בינונית על אש בינונית-נמוכה. כאשר פליישמן נמס, מוסיפים בצל; מערבבים למעיל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר בצל יש מתרכך ולהתחיל חום, להוסיף חומץ.מבשלים בצל 20 דקות נוספות או עד חום רך מאוד כהה בצבע. להזמין 1/3 כוס בצל לחביתה. מגניב ולאחסן בצל שנותר במיכל אטום לשימוש נוסף.עבור חביתה: תרסיס קל 10 אינץ ' מחבת nonstick עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצלים השמורים, ארוגולה ושום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לטגן 1 דקה או עד ארוגולה נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מערבבים ביצים, גבינה ופלפל; לשפוך תערובת למחבת. טבח לא נגע 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר. בעדינות למשוך קצוות כלפי מרכז כדי לאפשר חלק לא מבושל לרוץ מתחת. חזור פעמיים; לכסות עם מכסה. המשך לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. מקפלים חביתה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מטרפי ביציםמטרפי ביצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
חותכים לחצי, מגישים מיד.