קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים

בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים
בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 852 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך באגט לחם צרפתי, קוניאק, ענפי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה, בצל מקורמל ומחווני פטריות פורטובלו עם רוטב צ'יפס, ו קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל וקורנית; מטגנים עד הבצלים מתחילים לרכך, כ 8 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
העברת תערובת בצל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו סיר על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להוסיף פטריות; sauté עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים קוניאק ושום; מערבבים 20 שניות. מערבבים בתערובת בצל, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים עד בצל הם מאוד רך, על 45 דקות. תשליך זרעי קורנית. מרק העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי וצינה. הביאו להרתיח לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
קוניאקקוניאק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים פרוסות באגט על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מורחים גבינת עיזים על פרוסות בגט, ומתחלקים באופן שווה. קרוטונים גבינת עיזים מטגנים עד שהגבינה מתחילה להשחים בכתמים, כ -30 שניות. מחלקים מרק בין 6 קערות. למעלה עם קרוטונים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בגטבגט
קרוטוניםקרוטונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון