קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola

בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola
המתכון בקרמל בצל ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך סוכר, גבינת gorgonzola, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצה בקרמל בצל & Gorgonzola, ו בצל מקורמל-Gorgonzola פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בצל מטגן בחמאה עד הבצל רך וחום כהה, כ 25 דקות. מערבבים בסוכר, וממשיכים לבשל במשך 1 או 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
גריז מחבת פיצה או גיליון עוגיות, ולחץ את הבצק לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
5
מורחים בצל באופן שווה על הבצק, ומעל עם Gorgonzola מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)