בצל צלוי בעשב
גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 50 דקות. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בצל צלוי בעשב, בצל אדום צלוי בעשב, ו תפוחים, בצלים וגזרים צלויים עשבי תיבול.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את קצה הגבעול של כל בצל בזהירות לחתוך את החלק החום של קצה השורש, משאיר את השורש ללא פגע. לקלף את הבצל. Stand כל שורש בצל בסופו של דבר על קרש חיתוך לחתוך את הבצל פלחי דרך השורש.
עבור ההלבשה, לשלב את מיץ לימון, חרדל, שום, טימין, מלח ופלפל בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בשמן הזית.
יוצקים את הרוטב על הבצל וזורקים היטב.
עם כפית מחוררת, להעביר את הבצל למחבת סדין, שמירה על ויניגרט שנותר בקערה.
אופים את הבצל במשך 30 עד 45 דקות, עד רך משחימים. לזרוק את הבצלים פעם אחת במהלך הבישול.
הסר מהתנור, וטפטוף עם ההלבשה שמורות.
מפזרים פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם ומגישים בחום או בטמפרטורת החדר.