בצל צ'יפוליני כבוש בשרי
בצל צ'יפוליני כבוש בשרי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 16 . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, חומץ מאלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצל צ'יפוליני צלוי, בצל מוקפץ Cipollini, ו בצל מוקרם Cipollini ופטריות.
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות מים, מלח, בצל בקערה. מכסים תערובת ומקררים בין לילה.
מערבבים 1/2 כוס מים, חומץ שרי, מאלט חומץ, שרי שמנת, סוכר חום, זרעי חרדל, זרעי שומר, פלפל, ו צ ' ילה אדומה בסיר nonaluminum, ולהביא תערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
הסר תערובת מחום, ולתת לעמוד 1 שעה.
מסננים בצלים. יש לשטוף בצל וללטף אותם יבש.
מוסיפים בצל לתערובת החומץ ומביאים לרתיחה.
להפחית את החום, ואת תערובת מבשלים במשך 3 דקות.
מניחים בצל, עלי דפנה ורוזמרין בצנצנות חמות; מכסים תערובת בצל עם תערובת חומץ חם, משאיר שטח ראש 1/4 אינץ'.
לכסות צנצנות עם מכסים מתכת, בורג על הלהקות. מגניב לגמרי. מקררים בצל לפחות 1 חודש לפני ההגשה.