קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

בצל צ'יפוליני כבוש בשרי

בצל צ'יפוליני כבוש בשרי
בצל צ'יפוליני כבוש בשרי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 16 . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, חומץ מאלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצל צ'יפוליני צלוי, בצל מוקפץ Cipollini, ו בצל מוקרם Cipollini ופטריות.

הוראות

1
שלב 1 1/2 כוסות מים, מלח, בצל בקערה. מכסים תערובת ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים 1/2 כוס מים, חומץ שרי, מאלט חומץ, שרי שמנת, סוכר חום, זרעי חרדל, זרעי שומר, פלפל, ו צ ' ילה אדומה בסיר nonaluminum, ולהביא תערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
לתיבול בשרלתיבול בשר
קרם שריקרם שרי
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר תערובת מחום, ולתת לעמוד 1 שעה.
4
מסננים בצלים. יש לשטוף בצל וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים בצל לתערובת החומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
להפחית את החום, ואת תערובת מבשלים במשך 3 דקות.
7
מניחים בצל, עלי דפנה ורוזמרין בצנצנות חמות; מכסים תערובת בצל עם תערובת חומץ חם, משאיר שטח ראש 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
לכסות צנצנות עם מכסים מתכת, בורג על הלהקות. מגניב לגמרי. מקררים בצל לפחות 1 חודש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות