קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצק עלים ממולא

בצק עלים ממולא
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גבינת ברי בלוק, חלבונים ביצה, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון ממולא בצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
שים סיר בינוני על הכיריים מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
שים את התאנים, דבש, ומים במחבת, מערבבים, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ולאפשר למים להתבשל. הדבש והסוכרים הטבעיים מן התאנים צריך לעבות את המים. המשך להתבשל תאנים עד רוטב מושגת כי הוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של כף. כאשר הרוטב הגיע כי עקביות, להסיר מן החום. שים "רוטב תאנה" במיכל בטוח למקרר, ולאפשר קירור לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים גיליון של בצק עלים החוצה על משטח נקי, מקומח קלות. סקופ כמות קטנה של רוטב תאנה על גיליון בצק עלים עם כ 2 אינץ ' סביב הרוטב בכל צד. שים חתיכת ברי על גבי הרוטב. בזהירות לקפל את הקצוות של בצק עלים על הגבינה. לסחוט את הקצוות של המאפה יחד ולאחר מכן בזהירות להפוך את הבצק, כך המשטח החלק של המאפה פונה למעלה. בעדינות לקחת את המאפה ולשים אותו על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. חזור על זה עד שכל הגבינה משמשת. אתה צריך 8 מאפים ממולאים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כאשר כל המאפים הם על מגש הסדינים, לקחת מברשת מאפה, בקלילות מברשת ביצים חלקות על החלק העליון ואת הצדדים של כל מאפה, זה ייתן את המאפה ברק כאשר הוא יוצא מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
טפטוף כמות קטנה של דבש על גבי כל מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
אופים את המאפים עד בצק עלים הוא חום זהוב. זה צריך לקחת בערך 15 דקות, אבל לשמור את העיניים על תהליך האפייה. כאשר המאפים הם חום זהוב, להסיר מהתנור, ולאפשר להם להתקרר על מדף קירור. לאפשר להם להתקרר במשך 3-5 דקות, ולאחר מכן לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק