קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

בקלה במרינדה מיסו עם פול

בקלה במרינדה מיסו עם פול
בקלה מיסו-במרינדה עם פול Fava דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 407 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך קורנית, כוסברה, שאלוט ועוד 1/2 שאלוט כוס, ועוד כמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו שעועית Fava במרינדה, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מיסו, זנגביל, כוסברה ו 1 כף שאלוט בקערה. מעיל כל פילה בתערובת; כיסוי ומקרר 6 שעות. להביא שעועית פאווה, מרק, 1/2 שאלוט כוס טימין לרתיחה בסיר בינוני. חום נמוך יותר; מבשלים עד שעועית הם מאוד רך, על 10 דקות. (אם משתמשים באפונה, ומבשלים 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
פולפול
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מיסומיסו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים מרק עודף, משאיר רק מספיק כדי לכסות שעועית. מערבבים בחמאה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
הסר cod מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4
מחממים שמן במחבת nonstick גדולה. מבשלים בקלה עד משחימים היטב המשרד, פונה פעם אחת, על 4 דקות לכל צד. באמצעות כף מחוררת, לחלק פול בין 4 צלחות; העליון עם בקלה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים באופן מיידי.
6
עצמי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.