קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום

בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 783 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, חלב, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Lingcod אפוי עם רוטב חמאה לימון שום, מולים אפויים ברוטב לימון שום, ו בקלה לינג מוקפץ עם כרישה וחמאת אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את ששת מרכיבי הרוטב הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בסיר ומביא לרתיחה. תרתיח אותו בחצי. 2 בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא חום). 3 לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.4 להפוך את החום לנמוך. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ממש לפני ההגשה.1 לארגן מתלה תנור כך שכאשר הדג הוא על תבנית אפייה בתנור זה יהיה 4 עד 5 סנטימטרים מהחום. מחממים את התנור ל 350°f. 2 לשטוף את הדגים במים קרים, לחתוך לחתיכות הגשה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את כל העצמות עם פינצטה דגים-עצם או (נקי מצוחצח) צבת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הנח את הדג שטוח במחבת אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. לשפשף קצת שמן זית על שני הצדדים של החלקים, מספיק כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מפזרים את שני הצדדים עם כמה שייקים של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
10
אופים במשך 10-15 דקות, עד שזה עתה נעשה. כדי לבדוק, להשתמש בקצה של סכין לחתוך בעדינות לתוך החלק העבה ביותר של פילה. הדג נעשה כאשר הדג הפך מ שקוף לאטום במרכז. ברגע שאתה מושך את הדג מהתנור הוא ימשיך לבשל במשך כמה דקות. 3
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
מגישים את הדג עם הרוטב נשפך על גבי. אורז, לחם פריך וסלט פשוט הם ליווי טוב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.