בקלה מאודה עם ירקות פריכים
בקלה מאודה עם ירקות פריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 251 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אספרגוס, פלפל, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: מטבל יוגורט בקארי עם ברוקולי מאודה פריך, סוליה מאודה שלי וירקות, ו שומשום ירקות מאודים.
הוראות
בסיר גדול מצויד 2 סלים ספינת מחסנית או 2 סירים כל מצויד סל ספינת קיטור, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. לקרוע ארבעה גיליונות באורך 15 אינץ ' של רדיד. תל אחד-רבע מהירקות במרכז כל גיליון.
מפזרים את הירקות עם עשבי תיבול העונה עם מלח ופלפל. מניחים פילה בקלה על כל תלולית של ירקות ומתבלים במלח ופלפל. למעלה כל אחד עם 1 כף יין ו 1/2 כף חמאה. מקפלים את הקצוות לסכל ולאטום.
להעביר את החבילות לסלי הקיטור. כיסוי וקיטור במשך 15 דקות.
מעבירים את החבילות למגש גדול עם מסגרת ונותנים מנוחה ל-5 דקות. פתח את החבילות בזהירות, להחליק את הדגים וירקות יחד עם כל מיצים על צלחות לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.