קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

בקלה סיציליאניתname

בקלה סיציליאניתname
בקלה סיציליאנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו נאצ'וס סיציליאניname.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל ואת 6 המרכיבים הבאים (בצל דרך פלפל). מכסים ומבשלים 10 דקות או עד בצל הוא נבול, ערבוב מדי פעם. להפריש; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
4
מניחים פילה בתבנית אפייה רדודה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מברשת פילה עם 1/2 כפית שמן; מפזרים פירורי לחם ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
6
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים את תערובת הבצל עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.