בקלה פריך עם שעועית לימה, סרטן ותירס
בקלה פריך עם שעועית לימה, סרטן ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 625 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, טרגון, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו בייבי לימה שעועית ותירס קרם צ'ייב, תבשיל תירס טרי, שעועית לימה, עגבניות ובצל, ו סוקוטש של תירס טרי, שעועית לימה, עגבניות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את החמאה הריכה עם פטרוזיליה, 1/2 כף של טרגון ואת עירית. מתבלים במלח.
להעביר את חמאת עשבי תיבול לחתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף, טופס לתוך גליל להכניס למקרר.
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את שעועית לימה עם בצל, טימין sprig וקורט של מלח על חום מתון עד שעועית לימה הם במכרז, על 10 דקות.
מסננים ומשליכים את הבצל והקורנית.
במעבד מזון, מחית את העגבניות beefsteak. מסננים את מחית לתוך קערה בינונית; אתה צריך בערך 1 1/2 כוסות של רסק עגבניות.
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, 2 דקות.
מוסיפים את התירס, בשר חזיר ותיבול המפרץ הישן ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיף את השמפניה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, 3 דקות.
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, שעועית לימה מחית עגבניות. מבשלים מעל חום מתון עד טעם והנוזל התעבה מעט, 4 דקות.
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מתבלים את הבקלה עם מלח ופלפל ומבשלים, העור בצד למטה, על חום גבוה עד שהעור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל את הדגים, להפחית את החום נמוך בינוני לבשל עד אטום רק לאורך, על 3 דקות יותר.
מערבבים את בשר הסרטן ואת הנותרים 1 כף של טרגון לתוך התבשיל; מבשלים במשך 1 דקה כדי לחמם דרך. מחוץ לחום, מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. כפית את התבשיל לתוך קערות ולהגדיר פילה בקלה בכל. למעלה כל פילה עם חמאת עשבי תיבול ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.