בקלה קארי ירוק הוא מתכון הודי המשמש 4. במנה עיקרית זו יש 975 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לך כרישה, קרם קוקוס, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, משחת קארי ירוקה תאילנדית תוצרת בית (וקארי ירוק תאילנדי קל), ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים את קרם קוקוס, רוטב קארי, שמיר, מלח ופלפל. מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
רוטב קארי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את הפלפל, בצל, כרישה ושום על 5 דקות.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.