בקר יווני אורזו (קל יותר )
בשר יווני ואורזו (קל יותר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, גבעול סלרי, יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. מתכונים דומים: בקר יווני אורזו (קל יותר ), מטבל יוגורט כפרי קל יותר, ו תבשיל בקר בהיר יותר.
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום; לנקז.
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט יוגורט.
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים על 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג ופסטה הוא רך.