בקר מגורר במייל היי
מתכון בשר בקר מגורר בסגנון Mile High הוא מתכון ללא מוצרי חלב המכיל 15 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -22 גרם חלבון , 12 גרם שומן , וסך הכל 349 קלוריות . תמורת 1.39 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. מתכון זה מ-Taste of Home דורש בצל, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל וסוכר חום. הוא עובד בצורה הטובה ביותר כמתאבן, ומוכן תוך כ -3 שעות ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular מוצק של 44% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם בטטות ממולאות בבשר בקר צלוי מגורר (שלמות 30 ופלאו) , פנקייקים דלעת עתירי חלבון ב-5 מרכיבים , ומטבל צרפתי מגורר בסיר חרס .
הוראות
הכניסו את הצלי לתנור הולנדי; הוסיפו ציר, בצל וסלרי. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 2 וחצי עד 3 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את הצלי ומצננים מעט; קורעים את הבשר בעזרת שני מזלגות. מסננים את הירקות ומניחים בצד. מרפרפים את השומן מנוזלי הבישול ושומרים 1.5 כוסות. מחזירים את הבשר, הירקות ונוזל הבישול ששמרנו למחבת.
מוסיפים את הקטשופ, הסוכר החום, החומץ, המלח, החרדל, רוטב ווסטרשייר, השום, עלי הדפנה, אבקת השום, הפפריקה ורוטב הפלפל החריף. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות או עד לחימום מלא. משליכים את עלי הדפנה.