בקר מטוגן בבירה עם סלסה איטלקית ורדה
המתכון בשר מטוגן עם סלסה איטלקית ורדה מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו את גינס סטאוט, מלח ים, צ'אק רוסט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף מטוגן בבירה ורדה, סלסה ורדה חזיר מטוגן, ו עוף מטוגן ברוטב סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
כדי להכין בשר בקר, מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף בשר; לבשל 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים 1 כפית שמן ובצל למחבת. להפחית את החום, לבשל 12 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק ובירה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 30 דקות או עד מכרז.
הסר בשר מן המחבת; לגרוס עם 2 מזלגות. להחזיר בשר למחבת; מערבבים. כפית 1/4 תערובת בשר כוס על כל פרוסת לחם; העליון כל אחד עם 1/2 כפות סלסה.