בשר מטוגן בברולו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 104 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. אם יש לך שיני שום שמנמנות, גבעולי סלרי גדולים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקר מטוגן בברולו, בקר מטוגן בברולו, ו Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין).
הוראות
1
מחממים את התנור, עם מתלה במרכז, עד 121°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
העונה כל המשטחים של הצלי עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
יוצקים את שמן הזית לתוך המחבת הגדולה, ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים את הצלי, וחומים אותו על כל צד במשך דקה או שתיים, מבלי לזוז, עד קרמל בכל רחבי.
5
הסר למגש.
6
עדיין מעל חום בינוני-גבוה, טיפה בירקות לחתוך שיני שום, לזרוק מעיל עם שמן, ולהתפזר במחבת. טיפה ברוזמרין, עלי מרווה, אגוז מוסקט מגורר, פלפל, פורצ ' יני מיובש, ומלח כפית הנותרים, ולזרוק את כולם יחד. מבשלים 3 או 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד את חתיכות בשר משחימים על תחתית המחבת, רק עד הירקות לרכך, ואז להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
פלפל
מרווה
ירק
רוזמרין
מוסקט
מורחים
בשר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לדחוף את הירקות לצדדים, ולהחזיר את הצלי למחבת, הנחת שטוח על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
יוצקים את שלושת בקבוקי היין וכל מיצי הבשר שנאספו על מגש. הצלי צריך להיות לפחות חצי שקוע-להוסיף מלאי בשר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
בשר
יין
9
מכסים את הסיר, וחום עד היין מהביל אבל לא רותח. לחשוף את המחבת, ולמקם אותו בתנור. לאחר 30 דקות, לסובב את הצלי כך הבשר החשוף שקוע בנוזל צלי. קלע בדרך זו, הפיכת הבשר במחבת כל 30 דקות, במשך כ 3 שעות, עד מזלג מכרז. הנוזל לא צריך להרתיח&151;אם הוא עושה, לשפוך קצת מים קרים כדי לעצור את מבעבע, ולהוריד את טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
סיר
10
לאחר 4 1/2 שעות בערך, לבדוק את הבשר עם מדחום בשר. כאשר הטמפרטורה הפנימית שלו מגיע 82°-זה צריך להיות פירסינג בקלות עם מזלג-לקחת את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מחבת
11
הסר את הבשר למגש, עם חתיכות גזר וסלרי שלמים לשמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בשר
12
לרפרף כל שומן מן המיצים braising, חום לרתיחה, ולהפחית עקביות חצוף כי מעילים את הגב של כף.
13
יוצקים דרך מסננת להגדיר מעל מיכל נקי. לחץ על המיצים מן עשבי תיבול מתוחים חתיכות ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מסננת
14
יוצקים כל מיצים ממגש הבשר, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. (אם אתה לא הולך להגיש מיד, לשים את הבשר וירקות שמורים ברוטב לנוח מגניב, במשך כמה שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
ירק
רוטב
בשר
מלח
15
כדי לשרת, לחתוך את חציית הבשר (קל יותר כאשר הוא מגניב).
מרכיבים שתצטרך
בשר
16
יוצקים שכבה רדודה של רוטב במחבת רחבה, ולהניח את הפרוסות, חופפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
מחממים את הרוטב כדי מבעבע, כפית אותו על הבשר, כך הפרוסות מצופות קלות. הרם אותם עם מרית רחבה, להחליק על מגש חם, מאוורר החוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בקר
ציוד שתשתמש בו
מרית
18
מחממים את הגזר והסלרי ברוטב מדי, אם שמרת אותם, ולסדר על המגש.