קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

בקר מטוגן בברולו

בקר מטוגן בברולו
בשר מטוגן בברולו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 104 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. אם יש לך שיני שום שמנמנות, גבעולי סלרי גדולים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקר מטוגן בברולו, בקר מטוגן בברולו, ו Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין).

הוראות

1
מחממים את התנור, עם מתלה במרכז, עד 121°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
העונה כל המשטחים של הצלי עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
יוצקים את שמן הזית לתוך המחבת הגדולה, ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את הצלי, וחומים אותו על כל צד במשך דקה או שתיים, מבלי לזוז, עד קרמל בכל רחבי.
5
הסר למגש.
6
עדיין מעל חום בינוני-גבוה, טיפה בירקות לחתוך שיני שום, לזרוק מעיל עם שמן, ולהתפזר במחבת. טיפה ברוזמרין, עלי מרווה, אגוז מוסקט מגורר, פלפל, פורצ ' יני מיובש, ומלח כפית הנותרים, ולזרוק את כולם יחד. מבשלים 3 או 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד את חתיכות בשר משחימים על תחתית המחבת, רק עד הירקות לרכך, ואז להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פלפלפלפל
מרווהמרווה
ירקירק
רוזמריןרוזמרין
מוסקטמוסקט
מורחיםמורחים
בשרבשר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לדחוף את הירקות לצדדים, ולהחזיר את הצלי למחבת, הנחת שטוח על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים את שלושת בקבוקי היין וכל מיצי הבשר שנאספו על מגש. הצלי צריך להיות לפחות חצי שקוע-להוסיף מלאי בשר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
בשרבשר
ייןיין
9
מכסים את הסיר, וחום עד היין מהביל אבל לא רותח. לחשוף את המחבת, ולמקם אותו בתנור. לאחר 30 דקות, לסובב את הצלי כך הבשר החשוף שקוע בנוזל צלי. קלע בדרך זו, הפיכת הבשר במחבת כל 30 דקות, במשך כ 3 שעות, עד מזלג מכרז. הנוזל לא צריך להרתיח&151;אם הוא עושה, לשפוך קצת מים קרים כדי לעצור את מבעבע, ולהוריד את טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
סירסיר
10
לאחר 4 1/2 שעות בערך, לבדוק את הבשר עם מדחום בשר. כאשר הטמפרטורה הפנימית שלו מגיע 82°-זה צריך להיות פירסינג בקלות עם מזלג-לקחת את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
11
הסר את הבשר למגש, עם חתיכות גזר וסלרי שלמים לשמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בשרבשר
12
לרפרף כל שומן מן המיצים braising, חום לרתיחה, ולהפחית עקביות חצוף כי מעילים את הגב של כף.
13
יוצקים דרך מסננת להגדיר מעל מיכל נקי. לחץ על המיצים מן עשבי תיבול מתוחים חתיכות ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
14
יוצקים כל מיצים ממגש הבשר, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. (אם אתה לא הולך להגיש מיד, לשים את הבשר וירקות שמורים ברוטב לנוח מגניב, במשך כמה שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
ירקירק
רוטברוטב
בשרבשר
מלחמלח
15
כדי לשרת, לחתוך את חציית הבשר (קל יותר כאשר הוא מגניב).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
16
יוצקים שכבה רדודה של רוטב במחבת רחבה, ולהניח את הפרוסות, חופפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מחממים את הרוטב כדי מבעבע, כפית אותו על הבשר, כך הפרוסות מצופות קלות. הרם אותם עם מרית רחבה, להחליק על מגש חם, מאוורר החוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
18
מחממים את הגזר והסלרי ברוטב מדי, אם שמרת אותם, ולסדר על המגש.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
רוטברוטב
19
מגישים, מעבירים יותר רוטב מחומם ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב