בראוניז אגוזי לוז ללא חיטה - אין חניכיים
כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות אגוזי לוז דובדבן (ללא גלוטן), בראוניז Paleo אגוזי לוז לשניים {ללא גלוטן + סופר פשוט}, ו גלידת אגוזים ללא חלב עם עוגיות אגוזי לוז ללא דגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 8 × 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם רדיד שאינו מקל או קלף
ממיסים את השוקולד והחמאה הכהים יחד במיקרוגל או בקערה המתבשלת water.In קערת ערבוב, לנצח את הביצים עם מיקסר חשמלי עד מוקצף.
מוסיפים את הסוכר החום ומכים עד חלקה.
מוסיפים את תערובת השוקולד המומסת לתערובת הסוכר ביצה קצת בכל פעם ומכים well.In קערה, לשלב את ארוחת האגוז, קמח אורז, מלח וסודה לשתייה.
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת השוקולד ומערבבים עד שמעורב היטב.
מוסיף את הוניל, הכה עוד חצי דקה בערך. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים לתוך המחבת מרופדת.
אופים על המדף המרכזי במשך 33 עד 35 דקות, או עד בראוניז נקבעים. אל תבשל יותר מדי.מגניב על מתלה חוט; ולהסיר את הבראוניז מן המחבת על ידי אחיזה הקצוות לסכל. תרגע לפני שאתה חותך.עושה 9-12 מנות.