בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם פקאן, שוקולד מריר, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן, בראוניז בורבון בייקון, ו בראוניז בורבון, בייקון ופקאן.
הוראות
קו 9 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם נייר קלף, המאפשר 2 אינץ' של overhang על 2 צדדים מנוגדים. לרסס את הנייר עם ספריי ירקות.
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד ריחני.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ את האגוזים.
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה, הופך פעם אחת, עד פריך, 6 דקות.
מסננים על מגבות נייר ולתת מגניב; להזמין 3 כפות של השומן. קוצצים דק את הבייקון.
בסיר, לשלב שני שוקולדים עם החמאה ומערבבים על חום נמוך מאוד, עד מותך; לגרד לתוך קערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, להכות בשני הסוכרים עם שמורות 3 כפות של שומן חזיר. הכה את הוויסקי.
מוסיפים את הביצים ואת המלח ומכים עד חלקה. מנפים את הקקאו והקמח לתוך הקערה ומכים עד מעורבב.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ומפזרים את הבייקון ופקאנים על גבי.
אופים במשך כ -50 דקות, עד שהבראוניז נקבעים סביב הקצוות אך מתנדנדים מעט במרכז; קיסם שיניים מוכנס למרכז צריך להיות חלק הבלילה נצמדת אליו.
להעביר את המחבת למתלה ולתת בראוניז להתקרר לחלוטין. הרם את הבראוניז מהמחבת באמצעות נייר הקלף.
חותכים לריבועים או מלבנים ומגישים.