המתכון לעוגיות מתנוונות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-34 מנות. אם יש לך אבקת קקאו טבעית, פירורי שוקולד חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בראוניז מתנוונת, עוגת בראוניז מתנוונת, ו עוגת בראוניז מתנוונת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 30 עד 40 (6 אינץ') ממתקים/מקלות סוכרייה על מקל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריה
3
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מים רותחים. לטבול 1 ממתקים / מקל סוכריה על מקל לתוך שוקולד נמס (זה יעזור הבראוני לדבוק טוב יותר על המקל). עם ידיים נקיות, או לובש כפפות גומי, לגרוף 1 כף גדושה של בראוני. עובש בראוני על המקל, לוודא בראוני הוא מאובטח במקצת. בזהירות לטבול / לצייר כל מקל בנפרד עם שוקולד נמס בעזרת כף, המאפשר חלק מהשוקולד כדי לקבל על המקל. זה יפעל כמו דבק ולשמור פופ להתפרק כאשר אתה נושך לתוכו. לטבול לתוך תוספות שונות, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לאחר כל pops סיים, במקום לתוך המקרר במשך כ 30 דקות כדי להגדיר.
6
מחממים התנור שלך ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
עבור הבלילה בראוני שלך, להמיס את החמאה שלך בקערה בינונית (או גדולה) חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בעוד החמאה נמסה, לטאטא את אבקת הקקאו, מלח ים וסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כסוכנים שוחקים כדי לקבל כל גושים מתוך הקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לטאטא את קקאו/סוכר / מלח משולב לתוך חמאה מומסת עד הסוכר מומס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. קח את התנור ולהגדיר את המחבת על מגבת מטבח על הדלפק שלך. אפשר לתערובת fudgy להתקרר עד שהוא חם, אבל לא חם יותר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בעוד זה קירור, בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל. אתה רוצה להשאיר על 4 אינץ ' של overhang על 2 הצדדים המנוגדים. אלה משמשים את הידיות שלך כדי להסיר את הבראוניז מן המחבת בחתיכה 1, כדי לוודא כי יש מספיק של הבליטה כדי שיהיה לך אחיזה מוצקה. משמנים את הקלף או לסכל היטב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מערבבים את הוניל לתוך תערובת פאדג ' מקורר כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
12
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר שהביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות נוצצת היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא משולב באופן מלא. ברגע שזה נראה מלא מעורבב, לנצח את הבלילה במרץ לפחות 45 משיכות. זה לא רק להוציא את כל לחץ עצור, אבל זה יגרום בראוניז לעיסה. תקפל את השוקולד צ ' יפס שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
14
מורחים את הבלילה עבה מאוד fudgy בראוני באופן שווה במחבת מרופדת עם מרית אופסט או הידיים משומן שלך.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
פופ בראוניז בתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלך מריח כמו בראוניז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף או צלחת על הדלפק שלך.