בראוניז פרעצל משולש שכבות
בראוניז פרעצל משולש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-24 מנות. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך הכל 253 קלוריות . 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו תערובת בראוניז פאדג', חמאה, חמאת בוטנים שמנתית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. כמה אנשים ממש אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: פודינג מוקה שוקולד משולש , עוגת גבינה שוקולד משולשת ופאי דלעת שוקולד משולש .
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. בקערה קטנה, מערבבים את הבייגלה, החמאה והסוכר. מהדקים לתבנית אפייה לא משומנת בגודל 33x23 ס"מ.
אופים 8 דקות. מצננים על רשת צינון.
הנמיכו את האש ל-350 מעלות. הכינו את בלילת תערובת הבראוניז לפי הוראות היצרן.
אופים 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים (אין לאפות יתר על המידה). מצננים לחלוטין על רשת צינון.
במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים מעל. מקררים 30 דקות או עד שהתערובת יציבה.
חותכים לרצועות. יש לאחסן בכלי אטום.