קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז שוקולד גרמניים

בראוניז שוקולד גרמניים
בראוניז שוקולד גרמניים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-16 סועדים. מתכון זה טיפוסי למטבח האמריקאי. אם יש לכם פקאנים, סוכר חום, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד התרשם ממתכון זה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: משקה שוקולד גרמני עם שוקולד בריא Xocai , ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית , ועוגת שוקולד לבן גרמנית .

הוראות

1
במיקרוגל, המיסו חמאה ושוקולד; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. קררו מעט. בקערה גדולה, טרפו ביצים וסוכר. ערבבו פנימה את תערובת הוניל והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו בהדרגה לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
3
יוצקים לתבנית אפייה מרובעת משומנת בגודל 23 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
4
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי (אין לאפות יתר על המידה).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1 עד 1-1/4 פאונד ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים1 עד 1-1/4 פאונד ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים
5
לציפוי, ערבבו חמאה וסוכר חום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מוסיפים את הקוקוס, פקאנים, סירופ תירס והחלב; מערבבים היטב. מטפטפים כפיות על הבראוניז החמים; מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חבילות כל אחת) שקדים טחוניםחבילות כל אחת) שקדים טחונים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
צולים בגובה 15 ס"מ מהאש במשך 2-4 דקות או עד שהחלק העליון משחים ומבעבע. מצננים על רשת צינון.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
חותכים לחתיכות