בראוניז שוקולד גרמניים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-16 סועדים. מתכון זה טיפוסי למטבח האמריקאי. אם יש לכם פקאנים, סוכר חום, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד התרשם ממתכון זה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: משקה שוקולד גרמני עם שוקולד בריא Xocai , ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית , ועוגת שוקולד לבן גרמנית .
הוראות
1
במיקרוגל, המיסו חמאה ושוקולד; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. קררו מעט. בקערה גדולה, טרפו ביצים וסוכר. ערבבו פנימה את תערובת הוניל והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
(הוסר מהגבעול)
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו בהדרגה לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
3
יוצקים לתבנית אפייה מרובעת משומנת בגודל 23 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
4
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי (אין לאפות יתר על המידה).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
1 עד 1-1/4 פאונד ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים
5
לציפוי, ערבבו חמאה וסוכר חום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
(הוסר מהגבעול)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מוסיפים את הקוקוס, פקאנים, סירופ תירס והחלב; מערבבים היטב. מטפטפים כפיות על הבראוניז החמים; מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
זילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חבילות כל אחת) שקדים טחונים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
צולים בגובה 15 ס"מ מהאש במשך 2-4 דקות או עד שהחלק העליון משחים ומבעבע. מצננים על רשת צינון.